Welkom bij de smidse

Vakmanschap, kwaliteit en no-nonsense

 

Bistronomie

tafelen in een ongedwongen sfeer

karaktervol

kwalitatieve gerechten voor een betaalbare prijs

Wie zijn wij?


Nynke Valk en Marcel Stronks. Na diverse jaren bij verschillende restaurants en hotels de kneepjes van het vak te hebben geleerd was het tijd om de lang gekoesterde ambitie waar te maken.

Sinds mei 2013 zijn wij het gezicht van Smidse Culinair. Marcel zorgt in grote lijnen voor het culinaire aspect door gerechten en wijnen met zorg te proeven en te selecteren. Nynke draagt haar steentje bij door haar kooktalent. Uiteraard bijgestaan door hun enthousiaste jonge team.

Menu


Om kwaliteit, versheid en creativiteit te garanderen koken wij dagelijks een wisselend menu.

De gerechten hebben de grootte van een voorgerecht en kosten € 10,- per stuk.

Wij adviseren 4 gerechten voor een volledige maaltijd.

Openingstijden

 

donderdag t/m zondag geopend voor diner vanaf 17.30 uur

de overige dagen geopend voor gezelschappen, feestjes of workshops

 

Vakantiesluiting

 

27 december 2016 t/m 4 januari 2017

27 april t/m 3 mei

22 juli t/m 9 augustus

27 december t/m 4 januari 2018