Welkom bij de smidse

Vakmanschap, kwaliteit en no-nonsense

 

Bistronomie

tafelen in een ongedwongen sfeer

karaktervol

kwalitatieve gerechten voor een betaalbare prijs

Waar is het?


Smidse Culinair is gevestigd in de voormalige smederij van smid van Lochem. Het pand is begin 1900 in gebruik als kleine ambachtelijke hoefsmid. Ruim 100 jaar later is het bedrijf behoorlijk gegroeid en verhuisd naar het Aaltens industriegebied. In 2009 is het pand verbouwd tot een horecagelegenheid. In het interieur zijn de historische kenmerken van de oude smederij terug te vinden.

Wie zijn wij?


Nynke Valk en Marcel Stronks. Na diverse jaren bij verschillende restaurants en hotels de kneepjes van het vak te hebben geleerd is het nu tijd om de lang gekoesterde ambitie waar te maken.

Sinds mei 2013 zijn wij het gezicht van Smidse Culinair. Nynke zorgt voor een vlotte en gastvrije bediening en Marcel draagt een steentje bij door zijn kooktalent. Uiteraard bijgestaan door hun enthousiaste team.

Wat bieden wij?


No-nonsens, kwaliteit en vakmanschap in zowel, eten, drinken als gastvrijheid! Bistronomie; deze term die zoveel wil zeggen als tafelen in een ongedwongen sfeer, op de menukaart kwalitatieve gerechten voor een betaalbare prijs, in een karaktervol interieur, daarbij informele en correcte bediening en ondersteund door onze no-nonsens mentaliteit.

Menu


Om kwaliteit, versheid en creativiteit te garanderen koken wij dagelijks een wisselend menu.

De gerechten hebben de grootte van een voorgerecht en kosten € 10,- per stuk.

Wij adviseren 4 gerechten voor een volledige maaltijd.

Openingstijden


donderdag t/m zondag geopend voor diner vanaf 17.30 uur


Kerst


1e Kerstdag 13.00-17.00 voor lunch (warme lunch)

17.30 voor diner

2e Kerstdag 17.30 voor diner


Vakantiesluiting


27 december 2016 t/m 4 januari 2017